Vízilabda

2019.02.14. 11:30

A szolnoki pólósokra is nagy feladat hárul

A magyar női vízilabda-válogatott kikapott az Európa-kupában, míg a férfiak kedden ugranak medencébe, szolnoki játékosokkal a soraiban.

Varga Csaba

Nem sikerült a bravúr, női válogatottunk 11–10-re kikapott Hollandiától az Európa-kupa csoportkörének ötödik fordulójában. Csapatunk így is a második helyen áll csoportjában, és az már korábban eldőlt, hogy ott lehet az Európa Kupa torinói döntőjében.

Férfiválogatottunk pedig kedden játszik Európa Kupa-meccset, amikor az orosz csapatot fogadja Győrben. A szolnoki vízipólósok közül Nagy Viktor, Angyal Dániel, Jansik Dávid, Bátori Bence és Zalánki Gergő kapott meghívót Märcz Tamás kapitánytól, akik vasárnap csatlakoznak a kerethez.

Az oroszok elleni keret:

Kapusok: Csoma Kristóf (Miskolc), Nagy Viktor (Szolnok)

Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Német Toni (FTC), Pohl Zoltán (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában