KOSÁRLABDA

2019.06.14. 13:28

A címvédő Olaj a PVSK-val harcol a bronzéremért

Már csak az a négy csapat van versenyben, amelyik az érmekért küzd a magyar bajnokságban.

Varga Csaba

Szerdán este a hazai pályán játszó körmendi csapat 97–71-re győzte le a PVSK-t, ezzel bejutott a döntőbe, ahol a másik Vas megyei gárda, a szombathelyi Falco KC lesz a vetélytársa. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc szombaton kezdődik a Rába-parti városban.

A címvédő Szolnoki Olaj csapata tehát a PVSK-val fog harcolni a bronzéremért, és ezzel együtt a nemzetközi kupaindulásért is. A két győzelemig tartó páros csata szombaton este hat órakor indul a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A következő meccset szerdán rendezik a Baranya megyei fővárosban. Ha kell harmadik mérkőzés, azt jövő szombaton játsszák le a felek a Tiszaligetben.

– Nehéz dolgunk lesz a Szolnok ellen is, bárki bármit mond – jelezte Csirke Ferenc, a PVSK edzője.

– Úgy érzem, hogy egy hét pihenés után a Szolnokban most akkora tartalékok vannak, amik egy kicsit feléjük billenti a mérleget. Ráadásul hazai pályán is kezdik a párharcot.

Az Olaj edzője, Dragan Alekszics pedig azt mondta legutóbb: – Hosszú, fárasztó szezon végén vagyunk. Majd meglátjuk, mi sül ki a bronzmeccsből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában