Szabadidősport

2019.06.20. 12:44

Hat órán át pattogott a labda

Immár kilencedik alkalommal rendezte meg a „Sportok, gólok éjszakája” elnevezésű szabadidős programját a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

Varga Csaba

Ezúttal is a kispályás foci küzdelmei vonzották a legtöbb érdeklődőt, izgalmas mérkőzéseket hozott a közel hatórás torna

Fotó: Fodor Orsolya

Az elmúlt szombaton este hét órától vasárnap hajnalig, vagyis kifulladásig lehetett sportolni a tiszaligeti létesítményekben. Ezúttal a streetball, a kispályás foci és a fallabda szerelmesei mellett az asztalitenisz és a csocsó kedvelőit is várták a Tiszaligetbe.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kispályás focira neveztek a legtöbben, tizenhét gárda lépett pályára, és kergette a játékszert. A több mint hatórás dzsembori végén a Kispad legjobbjai elnevezésű együttes örülhetett a győzelemnek.

Nem kevesebb mint 14 indulója volt a fallabdaviadalnak, amelynek küzdelmeit követően Antal Zoltán, illetve Lázár Zsuzsa diadalmaskodott. A streetballban a fiatalabb korosztályban a Lányok, míg a felnőttek közül a Mi vagyunk nevű csapat nyerte a palánkcsatát.

Ezúttal is a kispályás foci küzdelmei vonzották a legtöbb érdeklődőt, izgalmas mérkőzéseket hozott a közel hatórás torna
Fotó: Fodor Orsolya

A szervezők mindent megtettek, hogy a résztvevők mellett a nézők is jól szórakozzanak, hiszen amellett, hogy szurkolhattak kedvenceiknek, pingpongozhattak és csocsózhattak is kedvükre.

EREDMÉNYEK

Kispályás labdarúgás (17 csapat indult):

1. Kispad legjobbjai, 2. Lestaktika, 3. BSM, 4. Spártaiak

A torna legjobb játékosa: Annus Árpád (Kispad legjobbjai)

Streetball, 18 év alattiak (4 csapat indult):

1. Lányok, 2. Répák, 3. Fasírtok, 4. Szajoliak

Streetball, felnőttek (8 csapat indult):

1. Mi Vagyunk, 2. Vakanda, 3. Bokros Team, 4. TKSE

Fallabda (14 nevező):

Férfiak: 1. Antal Zoltán, 2. Kósik János, 3. Kovács Viktor

Nők: 1. Lázár Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában