Kosárlabda

2019.06.19. 10:17

Nyerni megy az Olaj csapata a Pécs otthonába

Az évad utolsó idegenbeli meccse következik a Szolnoki Olaj számára, szerdán este hat órakor, a Pécsi VSK otthonában.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A két győzelemig tartó bronzcsata második összecsapásáról van szó, az elsőt a PVSK magabiztosan nyerte a tartalékos szolnoki legénységgel szemben.

Azt gondoljuk, hogy az Olaj harmincéves A-csoportos léte alatt még soha nem fordult elő, hogy a Pécstől 106 pontot kapjon hazai pályán, a 38 pontos vereségre pedig végképp nem volt példa.

Ami egy ilyen kiadós vereség után rendhagyónak számít, a szolnoki szurkolótábor a meccs utolsó perceiben lelkesen ünne­pelte a csapatot, sőt még az öltözőből is kihívták a fiúkat. Nem feledték a drukkerek, hogy a kedvencek megnyerték a Magyar Kupát, a sérüléshullámig biztosan vezették a tabellát. Az Európa Kupa csoportkörében legyőzték a későbbi győztes olasz Sassarit.

Szerdán este azonban a Pécs elleni, idegenbeli siker is bravúrnak számítana. Csák Bencéék remélik, hogy lesz még egy meccs Szolnokon.

Taiwo (jobbra) és társai meglepetésre készülnek
Fotó: hunbasket

– Azért megyünk Pécsre, hogy megnyerjük a mérkőzést – mondta a fiatal játékos az Olaj Tv-nek. – Edzésen most felkészülünk, amennyire tudunk, és Pécsen pedig hozunk egy nagyon jó mérkőzést. Megpróbálunk magunkból kiadni mindent, és meglátjuk, mire lesz elég. Reméljük, azért Szolnokon tudunk még egyet játszani.

A szerdai mérkőzést is élőben közvetíti az Olaj Tv.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában