Pan-Pan Beach Kupa

2019.08.28. 13:28

Először rendeztek strandkézilabda tornát Jászberényben

Jászberényben augusztus negyedik vasárnapján rendezték meg az első női Pan-Pan Beach Kupa, strandkézilabda tornát a hűtőgépgyári strandon.

Illés Anita

A Jóbarátok csapata nyerte az első Pan-Pan Beach Kupát

Forrás: Beküldött fotó

Kiss Attila szervező elmondta, hogy öt csapat nevezett a tornára, így a küzdelmek körmérkőzéses formában zajlottak. – A torna mezőnyéből játéktudásban két csapat emelkedett ki, a Jóbarátok és a Csajkáknak 8 gárdája.

A két csapat mérkőzése volt a döntő, melyet nagy csatában a Jóbarátok nyertek meg. A másik három csapat is nagyon éles meccseket játszott egymás ellen, de végül a JTF DSE lett a harmadik helyezett.

A negyedik helyért a jászberényi hölgyek (Ezmostígyjöttössze) verték a vámosgyörkieket, akik így épphogy lemaradtak a dobogóról – tájékoztatott Kiss Attila. Hozzátette, hogy a tornának nagy sikere volt, a játékosok és a közönség is jól érezte magát, ezért mindenképpen szeretnék, ha jövőre is lenne folytatás.

A Jóbarátok csapata nyerte az első Pan-Pan Beach Kupát
Fotó: Beküldött fotó

A Pan-Pan Beach Kupán játékosként, a Jóbarátok csapatában részt vett Huszti Kata is, a 2019-es Exatlon Hungary győztese is. A torna végeredménye: 1. Jóbarátok, 2. Csajkáknak 8, 3. JTF DSE, 4. Ezmostígyjöttössze, 5. Vámosgyörgy. A Kupa legjobb kapusa Szabó Kata (Jóbarátok), a legjobb mezőnyjátékos Négyesi Nikolett (Csajkáknak 8), a gólkirálynő pedig Tar Zsófia (Jóbarátok) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában