Labdarúgás

2019.12.19. 14:04

A Bercsényi csapata nyerte az idei Korompai Kupát Jászberényben

A jászberényi iskolák legnagyobb labdarúgótornáját, a Korompai Kupát közel négy évtizede rendezik meg.

Illés Anita

Forrás: Beküldött fotó

A sporteseményen iskolájukat képviselve évről évre a III. korcsoportos futballisták mutathatják meg tudásukat. December 16-án öt csapat részvételével a Bercsényi úti Sportcsarnok adott otthont a tornának.

Kiss Attila testnevelő tanár elmondta, hogy körmérkőzéses formában zajlottak a küzdelmek.

A Bercsényi csapata Vízi Kornél két góljával 2:0-ra legyőzte a Gyakorló iskolát, így ezzel lépéselőnyre tett szert. A Nagyboldogasszony suli csapatát szintén 2:0-ra verte, majd a folytatásban a Székely és a Jászfelsőszentgyörgy együttesét is fölényesen felülmúlta.

A második helyen a Gyakorló végzett, a harmadik pedig a Nagyboldogasszony diákcsapata lett. A Korompai Kupa legjobb mezőnyjátékosa Hájos Viktor (Nagyboldogasszony), legjobb kapusa Kuli Kevin (Bercsényi), gólkirálya Sárközy Zsombor (Gyakorló) lett.

A tornagyőztes csapat tagjai: Nagy Mátyás, Vízi Kornél, Széles Dávid, Muhari Zalán, Krasnyánszki Bence, Kuli Kevin, Orendás Gergő, Rácz Mihály, Peredi Patrik. Testnevelő: Kiss Attila

Fotó: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában