Kosárlabda

2019.12.19. 10:39

Új játékosok debütálhatnak az Olajban

Közelednek az ünnepek, mégsem áll meg az élet az Olajbányász háza táján, hiszen a naptári évben még két fontos bajnoki összecsapás vár a piros-feketékre.

Varga Csaba

Forrás: Shutterstock

Előbb szombaton a PVSK, majd jövő vasárnap a Kecskeméti TE csapata látogat a Tiszaligetbe. Mint tudjuk, két hete a szlovén Gasper Potocnik váltotta a szerb Dragan Alekszicset a szolnoki csapat kispadján.

Potocnik edző pedig sikeresen debütált, hiszen tanítványai előbb Szegeden papírforma, majd múlt szombaton Pakson meglepetés győzelmet arattak. Mint tudjuk, az utóbbi két sikernek, akkor lesz igazi értéke, ha Tóth Norberték a PVSK- és a KTE-meccset is behúzzák.

Nem feledve, közben a játékosállományban is történtek változások. Két amerikai kosárlabdázó, az irányító Kenneth Smith és a center Demetris Morant egyaránt távozik a klubtól.

Közben érkezett az irányító posztra az amerikai Dravin Davis Jr, akivel folynak a tárgyalások a szerződésről. A horvát center, Marjan Cakarun pedig már az Olajbányász játékosának mondhatja magát. Nem csodálkoznánk, ha mindketten bemutatkoznának a szombati, PVSK elleni bajnokin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában