vízilabda

2020.03.03. 09:57

Újabb fontos meccs következik a Szolnoki Dózsának

A Bajnokok Ligája tizedik fordulójában a Szolnoki Dózsa csapata a horvát Jadran Split vendége lesz kedden este fél kilenckor az Adria-parti városban.

Varga Csaba

Várnai Kristófék nyerni akarnak Splitben

Fotó: szvsc/Illyés Csaba

Az idegenbeli mérkőzést 23 órától a Sport2 felvételről közvetíti.

Zsivko Gocics, a Szolnok edzője azt mondta az elutazás előtt: – Szombaton jól játszottunk a Komjádi uszodában, a Ferencváros elleni bajnoki rangadón, mégsem sikerült pontot szereznünk. Most újabb fontos mérkőzés előtt állunk, ami nagyon nehéznek ígérkezik Splitben. A győzelemhez viszont teljes intenzitással és koncentrációval kell játszanunk végig a mérkőzésen. Ha azt nyújtjuk, amit tudunk, akkor nyerhetünk, ami nagyon kéne, mert vissza akarjuk szerezni a csoport negyedik helyét.

Várnai Kristófék nyerni akarnak Splitben
Fotó: szvsc/Illyés Csaba

Az elmúlt két hazai Bl-meccsét elveszítette a szolnoki legénység, így visszacsúszott az ötödik helyre, Várnai Kristóf szerint itt az idő javítani a pozíciójukon. – Jó játékot nyújtottunk a Ferencváros ellen, de sajnos kikaptunk. Most már szeretnénk, ha a jó játék egyben győzelmet is jelentene számunkra – mondta a Dózsa bekkje. – Tisztában vagyunk vele, ha nem tudunk nyerni, akkor nagyon nehéz út vár ránk a Bajnokok Ligájában. A szezon egyik legfontosabb összecsapása előtt állunk, épp ezért győznünk kell a Split otthonában.

Az A csoport állása:

1. Barceloneta 22 pont, 2. Jug Dubrovnik 21, 3. Olympiakosz 19, 4. Herceg Novi 13, 5. Szolnok 12, 6. Spandau 11, 7. Split 4, 8. Kazany 3 pont

További párosítások: Span­dau–Olympiakosz, Kazany–Dubrovnik, Barceloneta–Herceg Novi

A B csoport állása: 1. Recco 20, 2. FTC 20, 3. OSC 19, 4. Mladost 16, 5. Terrassa 13, 6. Marseille 10, 7. Hannover 6, 8. Tbiliszi 0 pont

A párosítások: Hannover–Mladost, Tbiliszi–Marseille, OSC–Terrassa, FTC-Pro Recco (elhalasztva)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában