kézilabda

2020.06.18. 16:30

A Másnaposok csapata nyerte a strandkézilabda tornát Berényben

Kilenc csapat részvételével rendezték meg a Lehel Termálfürdő Kupa női strandkézilabda tornát június második vasárnapján Jászberényben.

A budapesti Másnaposok csapata lett a győztes.

Forrás: Beküldött fotó

Kiss Attila szervező elmondta, hogy a csapatok nagyon várták már a mérkőzéseket, mert a járványhelyzet miatt március óta nem kézilabdáztak a játékosok.

Budapesti, tiszakécskei, szolnoki, vámosgyörki és jászberényi játékosokból álló csapatok neveztek a tornára. Az „A” csoportban a Másnaposok gárdája minden mérkőzését megnyerte, a második helyért nagy csata zajlott a Tiszakécske, a Szolnoki Szirének, a Rebarbara és a HVCS között. Végül a Tiszakécske jutott a legjobb négy közé.

A „B” csoportban a Jóbarátok végzett az első helyen, megelőzve a Maják, az SzBi és az „Ezmostígyjöttössze” csapatát. A csoportmérkőzések után az elődöntők szintén sok izgalmat tartogattak.

A budapesti Másnaposok csapata lett a győztes
Fotó: Beküldött fotó

A bronzmeccsen a Maják csapata szétlövéssel verte a Tiszakécskét, a döntőben pedig a Másnaposok csapata nyerte meg a Lehel Termálfürdő Kupát és az aranyérmeket.

A legjobb kapus különdíját Stumphauser Nóra (Másnaposok) kapta, a legjobb játékos Csáki Lilla (Jóbarátok), a gólkirálynő Szabó Alexandra (Tiszakécske) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában