LABDARÚGÁS

2020.07.23. 09:42

Magabiztos sikerrel zárta edzőtáborát a Jászberényi FC

Mint írtuk, immár egy hete Szarvason edzőtáborozik a Jászberényi FC futballcsapata. Német Gyula legénysége legutóbb az ugyancsak NB III.-as újonc, de majd a Közép-csoportban szereplő Körösladánnyal szemben vívott egy újabb tesztmérkőzést.

Varga Csaba

Fotó: Pesti József

A JFC hivatalos honlapjának beszámolója szerint a mérkőzésen bemutatkozott a berényiek legújabb szerzeménye, Aranyos Mózes. Rajta kívül négy próbajátékos kapott bizonyítási lehetőséget Német Gyula vezetőedzőtől: a Szigetszentmiklós színeiben éveket az NB II.-ben töltő Gubacsi Zoltán (Taksony), a Fradiban is megfordult Hodgyai László (Csíkszereda), illetve Fekete Márk és Olivér (mindkettő Dunaharaszti).

Ezúttal sokkal jobban nézett ki a kék-fehér csapat, mint legutóbb, a Szarvas ellen. A játékosok frissebbek, lendületesebbek voltak, és számtalan helyzetet kidolgozva, magabiztosan nyertek. Ezzel a találkozóval véget ért a Jászberény egyhetes edzőtábora, a folytatás újra hazai környezetben lesz.

Német Gyula (elöl) csapata jól játszott legutóbb
Fotó: Pesti József

Körösladányi MSK–Jászberényi FC 0–3 (0–2)

Körösladány: Nagy B. – Prasler, Vincze, Szabó Á., Szántó, Zelenyánszki, Ruzsa, Burai, Mácsai, Papp Zs., Ilyés. Edző: Fodor Sándor.

A II. félidőben pályára lépett: Ivicevic, Malkócs, Knyihár, Bartik, Szabó V., Gyomai, Talpalló.

JFC: Bonica – Szemere, Gubacsi, Aranyos, Süttő – Lőrincz A. – Fekete M., Szöllősi, Albert Á., Fekete O. – Hodgyai. Edző: Német Gyula.

A II. félidőben pályára lépett: László K., Nagy Sz., Borics, Papp P.

Gólszerzők: Süttő (9. – 11-esből), Fekete O. (20.), Gubacsi (75.).

A Szolnoki MÁV FC komárnói edzőmeccse végül elmaradt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában