Kosárlabda/Galériával

2020.08.24. 20:40

Utcán kosárlabdáztak Jászberényben

Első alkalommal rendezték meg augusztus 22-én a „3V3 Külvárosi Kosarasok” utcai kosárbajnokságot Jászberényben, a Messzelátó utcai pályán.

Illés Anita

A program helyi fiatalok alulról jövő kezdeményezéseként valósult meg, melyet az Európai Szolidaritási Alap pályázata támogatott – tájékoztatott Hamar Kata, az önkormányzat ifjúsági munkacsoportjának vezetője. Célja, hogy az Érpart városrészen népszerűsítsék a kosárlabda pályát, ahol a fiatalok közösségi teret hoznak létre. Erre ugyanis nagy igény van Jászberényben.

A szervező munkát már hónapokkal ezelőtt elkezdték a fiatalok és jól össze is kovácsolódtak. Rendezték a pályát, valamint annak környezetét, meghívták a BSW rapcsapatot, akik házigazdaként álltak a kezdeményezés mellé. A bajnokságra tizenkét csapat nevezett és mérte össze tudását. Több mint száz fiatal látogatott ki a rendezvényre, hogy vidám, bulihangulatban szurkoljanak kedvenc csapatuknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában