Labdarúgás - Megye I./Galériával frissítve

2020.09.14. 07:56

Hétgólos meccset nyert a Mezőtúr

A negyedik forduló mérkőzéseivel folytatódtak a megyei első osztályú bajnokság küzdelmei a hétvégén.

Munkatársainktól

A kék mezes jászfényszaruiak öt gólt rámoltak a szezont borzasztóan kezdő, a tabellán utolsó szajoliaknak

Fotó: Pesti József

KUNHEGYES – TISZAFÖLDVÁR 0–3 (0–1)

Kunhegyes, 80 néző. Vezette: Rajcsányi Sándor.

Kunhegyes: Kormány – Vadász, Balogh (Faragó), Tyukodi R., Tyukodi M. (Tyukodi N.), Szabó (Fábián), Csörögi, Kocsis (Tyukodi A.), MESTER, SOÓS, IMRE. Edző: Faragó Attila.

Tiszaföldvár: Gerhát – Borgulya, Pataki, Bódai, Nagy (Sipos), Ábel, ASZÓDI (Pápai), Medvegy, BUDAHÁZI, Szőke, Orosz (Balla). Edző: Rétes Pál.

Labdabirtoklásban a Tiszaföldvár sokkal jobb volt, de a meccs nagy részében a helyzetek alapján akár a Kunhegyes is vezethetett volna. A kabaréba illő büntető azonban megtörte a hazai csapatot, az utolsó tizenöt percben már több helyzete volt a Földvárnak, így bebiztosította a győzelmét.

Gólszerzők: Aszódi (40.), Nagy (73. – tizenegyesből), Borgulya (87.).

Faragó Attila: – Amikor benne volt a játékunkban a gól, egy nevetséges ítélet eldöntötte a mérkőzést. Ettől függetlenül a Tiszaföldvár győzelme egyáltalán nem érdemtelen.

Rétes Pál: – Nehezen birkóztunk meg a fegyelmezetten védekező hazai csapattal. Megvoltak a lehetőségeink, a befejezéseknél jobban kellett volna koncentrálnunk, de a fejekben már a kupamérkőzés is ott volt.

Tudósított: Szabó György

FEGYVERNEK – MARTFŰ 2–3 (2–3)

Fegyvernek, 200 néző. Vezette: Nagy Zoltán.

Fegyvernek: Bencze – KISS, Szabó P. (Bohács), RÉZSÓ ZS., Göblyös, SZABÓ M. (Rézsó K.), MÁJER, Csortos, Kerepesi (Hevesi Tóth), Bálint (Vitáris), Kengyel (Réti). Megbízott edző: Balogh Gábor.

Martfű: Hadad Rabia – HEVESI-TÓTH, Melis, MERENA, Szőke (Sagáth), SZÉKELY (Zsombik), Polák (Szelindi), Bencsik, ALBERT, Holló (Menyhárt), Csébi. Edző: Papp Erik.

Tikkasztó melegben a hazai csapat nagyszerűen helytállt az eddig gólt sem kapó első helyezett ellen.

Gólszerzők: Bálint (5.), Csébi (25. – öngól), ill. Hevesi-Tóth 2 (28. – tizenegyesből, 35.), Polák (42.).

Balogh Gábor: – A vereség ellenére emelt fővel vonulhattunk az öltözőbe! Ennél többet érdemeltünk volna!

Papp Erik: – Meglepett bennünket a hazai csapat, de szerencsével, illetve az akaratunknak köszönhetően megszereztük a három pontot. Sok sikert a Fegyverneknek! Ennél többet érdemel ez a csapat, mint ahol most tart.

Tudósított: Balogh Gábor

MEZŐTÚR – JVSE-ROSENBERGER 4–3 (1–2)

Mezőtúr, 180 néző. Vezette: Sütő Zsolt.

Mezőtúr: Török – Draskóczi, JÓNÁS, PESTI, Kántor (Erdősi), PATKÓS, Farkas, Ujlakány (Bodorik), Bíró (Lendvai), KORMOS (Kis), Nagy Ferenc. Edző: Erdősi Gyula.

Jászárokszállás: Farkas A. – Tari (Seres), Nagy B., NAGY FERENC, KÁTAI, Rédei (Szabó Á.), Csikós, Hájos (Kudelka), Uram, Petrányi (Czuczor.), Szabó T. (Bordás). Edző: Papp Tamás.

A megyei első osztályhoz képest nagy iramú és színvonalú mérkőzésen mindkét csapatnak számtalan helyzete volt, viszont a Mezőtúr sokat tett azért, hogy a három pontot otthon tartsa.

Gólszerzők: Pesti (23.), Farkas Z. (54.), Draskóczi (57. – tizenegyesből), Kormos (77.), ill. Csikós (28.), Rédei (37.), Szabó T. (63.).

Erdősi Gyula: – Mi jöttünk ki győztesen egy közönségszórakoztató, jó iramú találkozóból. Küzdeni mindig, feladni soha, és akkor menni fog! Várjuk szurkolóinkat szombaton tizenöt órakor a kupafőtáblás mérkőzésünkre.

Papp Tamás: – Akár lehetett volna fordítva is…

Tudósított: Erdősi Gyula

KISÚJSZÁLLÁS – TÓSZEG 1–3 (1–1)

Kisújszállás, 80 néző. Vezette: Kóródi Ferenc.

Kisújszállás: Jakab – Márton, Papp, Farkas Z., VÁRADI, Bencze (Kiss G.), BALLA, OROS, Kása, Szentmiklósi, Rózsa. Edző: Pádár László.

Tószeg: Nagyistván – BÁBA, Kállai, Mészáros, BOLDIZSÁR, Kiss B. (Monoki), Pongrácz (Izsold), Tóth, Pap (Héja), Urbán-Szabó, Szabó (Dankovics). Edző: Viola Kálmán.

Mindkét csapat tisztességgel küzdött, de a Tószeg erősebb volt.

Gólszerzők: Szentmiklósi (36. – tizenegyesből), ill. Bába (45.), Váradi (84. – öngól), Izsold (90.).

Pádár László: – Le a kalappal a csapatom előtt! Egy szituáció fordulópont lehetett volna a mérkőzésen, amit vissza fogunk nézni.

Viola Kálmán: – Gratulálok az ellenfélnek! Nagyon motiváltak voltak. Igazán megnehezítették a játékunkat. Nálunk kevés volt a futás, ha a játéknak nem is, a három pontnak örülök.

Tudósított: Katonka Imre

ÚJSZÁSZ – KUNSZENTMÁRTON 3–2 (1–2)

Újszász, 100 néző. Vezette: Czékus Sándor.

Újszász: Schumann – Nagy K., Veréb D., Bezzeg (KEŐ), Németh, Gazdag, RÉZSÓ (Hegedűs), Veréb V., KONKA (Szűcs), NAGY G., Vatai (Rentler). Edző: Mérész Zoltán.

Kunszentmárton: Nuskov N. – Határ, SZABADOS (Kiss Zs.), Lengyel, Kézsmárki, Rácz (Kiss M.), FARKAS, Oberna, Oláh, VARGA M., Sütő (Nuskov R.). Edző: Bende Csaba.

Már az nagy dolog, hogy null-kettőről felállt a hazai csapat, ráadásul egy jó második félidőt produkálva megérdemelten meg is nyerte a meccset.

Gólszerzők: Konka (45.), Rézsó (51.), Gazdag (66. – tizenegyesből), ill. Sütő (17.), Oberna (35.).

Mérész Zoltán: – Hét értékelhetetlen félidő után a nyolcadikban számunkra is megkezdődött a bajnokság.

Bende Csaba: – Ismét bebizonyosodott, hogy sajnos az ellenfél nyomása alatt nem tudunk futballozni...

Tudósított: Molnár Illés

A jászfényszaruiak második gólja előtti pillanat. A vendégek kapusa hiába vetődött, tehetetlen volt Szakali Zsombor ellen
Fotó: Pesti József

JÁSZFÉNYSZARU – SZAJOL 5–1 (2–1)

Jászfényszaru, 150 néző. Vezette: Szabó József.

Jászfényszaru: Apró – Bartalis (Prága), PENCZNER, BARANYI, Balogh (Lakatos M.), SZAKALI, Balla (Molnár), BÓTA, Fehér, Kovács B. (Lakatos Z.), VASZICSKU (Szabó). Edző: Kemecsi László.

Szajol: CSÚRI B. – DALMADI, Csúri M., Csajbók, Benedek, Donkó, FÜLÖP, Sárkány, Takács (Kurucz), Kacskó (Rajna), Kovács D. (Gál). Edző: Donkó Krisztián.

Az első perctől nagy nyomást gyakorolt a Jászfényszaru a vendégekre, hamar sikerült is gól szerezniük, és utána futószalagon jöttek a helyzetek.

Gólszerzők: Baranyi (1.), Szakali 2 (11., 89.), Vaszicsku (66.), Penczner (73.), ill. Kovács D. (12.).

Kiállítva: Donkó (62.).

Kemecsi László: – A helyzetek ötven százalékát rúgtuk be. Úgy látszik, ha gyengébben játszunk egy picit, akkor tudunk nyerni, jó játékkal még nem sikerült. Örülök a győzelemnek, mert régen volt részünk benne.

Donkó Krisztián: – Ezer sebből vérzünk, nem látjuk a kiutat. Csak a hazaiaknak köszönhetjük, hogy nem semmisítettek meg még jobban.

Tudósított: Kemecsi László

A Karcag-Törökszentmiklós mérkőzést elhalasztották, ugyanis a hazaiak egyik labdarúgójának pozitív lett a koronavírustesztje. Az elmaradt találkozót szeptember harmincadikán, szerdán délután fél négykor pótolják.

A bajnokság állása – Megyei I. osztály

1. Martfű 4 0 0 12–0 12

2. Törökszentmiklós 2 1 0 13–2 7

3. Karcag 2 1 0 7–0 7

4. Tiszaföldvár 2 1 0 9–4 7

5. Tószeg 2 1 0 7–4 7

6. Jászárokszállás 2 0 2 7–6 6

7. Kunhegyes 2 0 2 6–7 6

8. Mezőtúr 2 0 2 5–6 6

9. Jászfényszaru 1 2 1 10–9 5

10. Újszász 1 1 2 5–8 4

11. Jánoshida 1 0 2 2–7 3

12. Fegyvernek 1 0 3 5–18 3

13. Kisújszállás 0 1 2 2–5 1

14. Kunszentmárton 0 1 3 7–13 1

15. Szajol 0 1 3 2–8 1

Így állnak jelenleg a mesterlövészek

4 GÓLOS: Hevesi-Tóth Tamás (Martfű);

3 GÓLOS: Borgulya Tamás (Tiszaföldvár), Buru Zoltán (Törökszentmiklós), Polák Gergő (Martfű), Rácz János (Kunszentmárton);

2 GÓLOS: Ábel Péter (Tiszaföldvár), Bóta Márton (Jászfényszaru), Faragó Attila (Kunhegyes), Gusztafik Péter (Törökszentmiklós), Hajdu Zsolt (Karcag), Konka Tamás (Újszász), Kormos László (Mezőtúr), Nagy Richárd (Tiszaföldvár), Nagy Roland (Karcag), Rédei Ádám (Jászárokszállás)…

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában