Atlétika

2020.09.09. 09:14

Jól szerepeltek az országos döntőn a Konok Kunok

Az elmúlt hétvégén Székesfehérváron rendezték meg az országos csapatbajnokság döntőjét. A Szolnoki MÁV SE atlétái a kecskemétiek kiválóságaival alkottak egy csapatot – Konok Kunok néven indultak. A közös csapat 31 induló közül a kilencedik helyen végzett.

Varga Csaba

A mieink közül kiemelkedett Rivasz-Tóth Norbert, aki gerelyhajításban 80,63 méterrel győzött. A Tisza-partiak soraiból a sprinter, Boros Bence 100 (10,77 mp) és 200 méteres síkfutásban (21,26 mp) egyaránt a harmadik helyen végzett. Pázmándi Dominik pedig távolugrásban (7,47 m) szerezte meg a harmadik helyet. Bár nem a Konok Kunok együttesében indult, de érdemes megemlíteni, hogy az egykori szolnoki nevelésű Szilágyi Réka 62,45 méteres egyéni csúccsal megnyerte a gerelyhajítást.

A hétvégén sem maradnak verseny nélkül atlétáink, akik Budapesten, a Lantos Mihály Sportközpontban, a Szuperliga döntőjében állnak rajthoz. A megméretésen a Szuperliga-versenysorozat számonkénti legjobb 8–8 versenyzője méri össze tudását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában