LABDARÚGÁS

2020.10.30. 10:45

Meglepetést okozna a JVSE

Az idei szezonban kiválóan szereplő, a dobogó alsó fokán álló Jászárokszállás az éllovas, még veretlen Törökszentmiklóst meglepné hazai pályán.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Szombat, 14.00

Jászárokszállás (3.)– Törökszentmiklós (1.)

A szezon egyik meglepetéscsapata a JVSE, hiszen a jászságiakat kevesen várhatták a dobogóra, márpedig jelenleg ott állnak, a harmadik helyen. Bár top együttest még nem vertek meg a bajnokságban, az alsóházi gárdákat magabiztosan győzik le, míg a többiekkel szoros mérkőzéseket játszanak, mint például a Tószeggel (0–1) és a Mezőtúrral (3–4).

A Törökszentmiklós viszont továbbra is veretlen, és magabiztosan vezeti a bajnokságot. A Jászárokszállással szembeni hétpontos előny azonban könnyen elkezdhet apadni, ha pont szombaton botlik meg a TFC, amely pontot még csak idegenben veszített: Jászfényszarun (1–1) és Karcagon (2–2) ikszelt. Ha vendégként ismét nem úgy jön ki a lépés, mint ahogy azt Miklóson szeretnék, akkor egy döntetlen benne lehet a pakliban.

Mesterszemmel

Papp Tamás, a Jászárokszállás edzője: – A jó szereplésünk kulcsa, hogy mindenki beállt a sorba, a fiúk rendesen edzenek, így az erőnléttel sincs baj. A fegyelmezett, gyors játékra építünk, ami eddig hatékonynak bizonyult, egyedüli hiányérzetem a helyzetkihasználásunk miatt lehet. A Törökszentmiklós ellen, ha ezen javítani tudunk, és élünk a kontralehetőségeinkkel, akkor meglephetjük őket, de tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz.

Kinyik György, a Törökszentmiklós edzője: – Nem a legjobb előjelekkel készülünk erre a mérkőzésre, mivel több hiányzónk is akad, ráadásul a Jászárokszállás kiváló formát mutat, az elvárásokon felül teljesít. Biztosan meg kell majd izzadnunk a győzelemért, de mindent megteszünk azért, hogy folytassuk jó sorozatunkat.

További párosítások

Szombat: Szajol–Martfű, Mezőtúr–Fegyvernek, Kisújszállás–Újszász, Tiszaföldvár–Jászfényszaru, 14.00.

Vasárnap: Jánoshida–Karcag, Tószeg–Kunhegyes, 14.00.

Szabadnapos: Kunszentmárton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában