Kosárlabda

2021.05.25. 17:33

Fegyelmit indít Szarvas Gábor másodedző ellen az Olajbányász

A klub szellemiségével nem összeegyeztethető a balul sikerült bejegyzés.

Szoljon.hu

Gasper Potocnik (balra) és Szarvas Gábor nemsokára a rájátszásra készítheti fel az Olajt

Fotó: Kiss János

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, a Falco KC Szombathely hétfőn, a bajnoki döntő negyedik felvonásán 76–70 arányban győzni tudott hazai pályán, ezzel pedig kiegyenlítette a párharcot. A döntés szerda estére marad.

A mérkőzést követően a szolnoki csapat másodedzője, Szarvas Gábor a sport szellemiségével nem összeegyeztethető módon üzent a közösségi médián keresztül a szolnoki szurkolóknak – olvasható a bball1.hu-n. Ebből idézünk most egy részletet:

„Szerdán a pokol kell, hogy várja őket! A 10-esük és a 11-esük fél tőletek, már most megbánták, hogy újra Szolnokra kell jönniük. Nem akarunk szimpatikus, szerethető csapat lenni... Meg akarjuk nyerni a bajnokságot, bajnokok akarunk lenni!”

A másodedző bejegyzését elítéli mindkét klub, ezért közleményt adtak ki:

„A tegnapi napon másodedzőnk, Szarvas Gábor közösségi médiában közölt posztjától elhatárolódunk. Klubunk szellemiségével nem összeegyeztethető a balul sikerült bejegyzés tartalma, ennek következményeként fegyelmi vizsgálatot indítunk másodedzőnk ellen.” – áll a Szolnoki Olajbányász közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában