Strandkézilabda

2021.06.23. 12:38

A Nyúlon Túl csapata nyerte a jászberényi strandkézilabda tornát

Beindult a strandszezon és ezzel együtt a strandsportok mérkőzései is megkezdődtek a jászberényi Lehel Termálfürdő és Kemping strandján.

Illés Anita

A torna győztese, a Nyúlon Túl csapat

Forrás: Beküldött fotó

Az első női strandkézilabda torna a Konkoly Electro Kupa volt, melyet június 20-án rendezték meg. Kiss Attila szervező elmondta, hogy minden eddiginél többen jöttek össze, tizenkét csapat nevezett. A csoportmeccsek reggel nyolc órától egészen délután öt óráig zajlottak. Ezután a továbbjutó hat csapat ki-ki meccseken döntötte el, hogy ki jut be a legjobb három közé.

– A lányok izgalmas mérkőzéseket játszottak, a döntőben a Nyúlon Túl csapat magabiztosan húzta be az első félidőt. A második félidőben már szorosabb volt a küzdelem az ENUSE I. ellen, de végül a Nyúlon Túl megnyerte a döntőt, így a nap végén magasba emelhették a kupát – számolt be a szervező.

Különdíjakat is kiosztottak: a legjobb mezőnyjátékos Vágó Krisztina (Nyúlon Túl), a legjobb kapus Szlávik Linda (Maják), a gólkirálynő Eke Níla (ENUSE I.) lett.

A torna győztese, a Nyúlon Túl csapat
Fotó: Beküldött fotó

Megtudtuk, hogy a jászberényi tornát egy sorozat részeként szervezték meg, mivel a törökszentmiklósi Crazy Kézi-BEKKA tornával együtt egy összesített pontverseny van meghirdetve. Három-három alkalommal lesz torna mindkét helyszínen, majd a végén az összetett győztest díjazzák. A következő jászberényi torna július 17-én lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában