Labdarúgás / galériával és videóval

2021.06.22. 13:41

Ismét megmérkőztek a csapatok Jánoshidán

A nagy sikerű tavalyi viadal után ismét megmérkőztek a futballcsapatok Jánoshidán: a hétvégén rendezték a II. Hida-kupát.

Varga Balázs

Három csoportban zajlottak a küzdelmek, az első játéknapon az A és a B jelű, míg vasárnap a C jelű hatos mérkőzéseit játszották le a csapatok. Mindegyik csoportból négy-négy gárda jutott tovább, a párharcok győztesei bejutottak a legjobb hat közé. Onnan a körmérkőzéses döntőbe a Csel-C, az Euro Trans és a Tulok és Társai jutott az SZPCDSE 9–3-as, a Bafana Bafana Csillag Dohánybolt 4–2-es és a Fekete Sereg 6–1-es legyőzésével.

A fináléban az Euro Trans mind a két mérkőzését megnyerte, így az élen végzett, a második helyet pedig a Csel-C szerezte meg, miután a harmadik összecsapáson egy góllal felülmúlta a Tulok és Társait.

A döntő eredményei:

Euro Trans–Csel-C 6–4, Euro Trans–Tulok és Társai 5–1, Csel-C–Tulok és Társai 4–3

A II. Hida-kupa dobogósai:

1. Euro Trans 6 pont (11–5), 2. Csel-C 3 pont (8–9), 3. Tulok és Társai 0 pont (4–9)

Különdíjasok:

Gólkirály: Borics Levente (Csel-C )

Legjobb mezőnyjátékos: Fazekas Lóránt (Tulok és Társai)

Legjobb kapus: Tajti Bence (Euro Trans)

A torna résztvevői:

Alattyán FC, Aranylábúak, Bafana Bafana Csillag Dohánybolt, Csel-C, Csontdarálók, Euro Trans, Fekete Sereg, Galaktikusok, Hidai Barátok, Jász-Terra Kft., Kis gól is gól, Kontra FC, Körösi FC, Pörgős Brigád, Szolnok Fanatic, SZPCDSE, Tulok és Társai, Zagyvarékas KSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában