Összejövetel

2021.06.13. 07:35

Megtartották a tavaly elmaradt emléktalálkozót Szolnokon

Az eseményen a jelenlévők többek között az idei labdarúgó Eb mérkőzéseinek esélyeit is latolgatták.

Mészáros Géza

Forrás: Szolnoki MÁV FC

A ’70-es évek közepétől Lódi László lett a szolnoki labdarúgás egyik fáradhatatlan motorja. A kezdetekben a BVSC-ben, a Kecskeméti Dózsában, a vele MNK-döntős és kétszeres KK-győztes Tatabányai Bányászban, majd a Dorogi AC-ben játszó futballista 1975-ben a másodosztályú Szolnoki MTE-hez került.

Játékos-pályafutása befejeztével edzőként dolgozott a Szolnoki MÁV MTE-nél, később Rákóczifalván, Tiszakécskén, Újszászon, Tápiógyörgyén és Jászapátiban is, manapság a Szolnoki MÁV FC-t és a MÁV UFC-t segíti több évtizedes szakmai tapasztalatával.

A „Ciceró” becenéven is közismert szakember Szolnokra kerülése óta szervezi a helyi csapatok közös óévbúcsúztatóit. A tavaly év végén a járványügyi óvintézkedések miatt elmaradt rendezvényt a napokban tartották meg a Tiszaligeti Stadionban, ahová a (60-as, 70-es, 80-as, 90-es, 2000-es évek) hajdani helyi játékosok és edzők, szakvezetők mellé meghívták az egykori jászberényi (Vasas, Lehel, SE, FC) csapatok tagjait is.

Az egésznapos eseményen több mint félszázan kívántak kései „boldog új évet” egymásnak, majd nosztalgiáztak, illetve latolgatták az idei labdarúgó Eb mérkőzéseinek esélyeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában