verseny

2021.07.07. 13:56

Izgalmas mérkőzéseket játszottak a strandfocitornán Jászberényben

A strandfocitornán ezúttal hét férfi és négy női csapat vett részt.

Illés Anita

Öcsiker csapata nyerte a strandfoci tornát

Forrás: Beküldött fotó

Strandkézilabda, röplabdatorna után újabb sportág, a futball szerelmesei vették birtokukba a Lehel Termálfürdő és Kemping homokos pályáját július 4-én. A strandfocitornán ezúttal hét férfi és négy női csapat vett részt – számolt be hírportálunknak Kiss Attila, szervező.

A férfi csapatok két csoportban küzdöttek meg egymással. A végső összecsapásban a harmadik helyért büntetőpárbajban az Észak-Írek győztek, a döntőben pedig az Öcsiker gárdája könnyedén verte a Pastriku Pékséget. Így az Öcsiker vihette haza a Plázamarket Kupát.

Gólkirály Laczkó Milán, legjobb mezőnyjátékos Nagy Szabolcs, legjobb kapus Rácz Róbert lett. A nőknél körmérkőzéses rendszerben dőltek el a helyezések, a JFC utánpótlás két győzelemmel és egy döntetlennel lett a Plázamarket Kupa győztese. Második helyen a Tehetség SE lányai végeztek két győzelemmel, míg a bronzérmes JFC felnőtt a Csajkákat előzte meg.

Öcsiker csapata nyerte a strandfoci tornát
Fotó: Beküldött fotó

Az első hely sorsa nagy csatában dőlt el az utolsó mérkőzésen, a fiatal Tehetség SE-s lányokat a JFC utánpótlás győzte le. A gólkirálynő Molnár Nikolett, a legjobb kapus Szalóki Nikolett, a legjobb mezőnyjátékos pedig Fábián Petra lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában