JÁSZBERÉNY

2021.08.17. 13:57

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az első Jász Darts Kupát

Hatvannégy nevezés fér bele a programba, ennek jelenleg kétharmada már megtelt.

Illés Anita

Csikós Zsolt (balról), dr. Rédei István, Fejes Attila, Szatmári Zoltán

Fotó: Pesti József

Augusztus 28-án szervezik meg az első Jász Darts Kupát és Berényi Sörnapot Jászberényben, a Co-op Áruház Átriumában. A rendezvény fő támogatója az idén huszonöt éves Jászsági Menedzser Klub Egyesület és a Co-op Online Kft.

Képviselőik a szervezőkkel közös sajtótájékoztatót tartottak a programról hétfőn a Berva Sörözőben. A jubileumi évforduló alkalmából az egyesület több új kezdeményezést támogat.

– Hagyományteremtő szándékkal indítjuk útjára a Jász Darts Kupát. Szeretnénk ezt a jó hangulatú, kedvelt sportágat népszerűsíteni, illetve jó élményt adni az itt élőknek – mondta dr. Rédei István, a menedzser klub elnöke.

A verseny részleteiről Csikós Zsolt cégvezető és Fejes Attila, szervező adott bővebb tájékoztatást. Megtudtuk többek között, hogy hatvannégy nevezés fér bele a programba, ennek jelenleg kétharmada már megtelt. Arról is szóltak, hogy a jelentkezőknek a nyilakat maguknak kell biztosítani. Steel darts verseny lesz, ezért ehhez megfelelő nyilakra lesz szükség.

Tizennyolc éven felülieket várnak a megmérettetésre, ahol az első négy helyezett oklevelet, kupát, söröket nyer, valamint különdíjat is kiosztanak. A dartsverseny mellett egy bullradobós játékot is tartanak, amelyre korhatár nélkül lehet nevezni. A két versenyre augusztus 22. éjfélig lehet jelentkezni a Co-op Online honlapján. A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható, de megnyitják a parkolókat is, ahol szabadon, igazolvány nélkül lehet sörözni.

Csikós Zsolt (balról), dr. Rédei István, Fejes Attila, Szatmári Zoltán
Fotó: Pesti József

Elhangzott, hogy új vizekre evezve, az e-sport támogatásában is szerepet vállalnak. Szatmári Zoltán, a menedzser klub alelnöke a szeptemberi eseményekről szólt. A klub támogatója, társrendezője a Jász Exponak, amelynek szeptember 17. és 19. között Jászapáti ad otthont. A Főnix Gála díjátadó ünnepség szeptember 18-án lesz a Szikra Galériában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában