vízilabda

2021.11.03. 07:00

Nyíregyházán szerepelnek szerda este a szolnokiak

A hatodik forduló mérkőzéseit rendezik szerda este az élvonalban. A Szolnoki Dózsa az UVSE vendége lesz 18.30-tól, a mérkőzést azonban nem a fővárosban, hanem Nyíregyházán játsszák le. Mindennek a sportág népszerűsítése is a célja, méghozzá a címvédő szolnoki gárda vendégjátékával.

V. Cs.

A Szolnoki Dózsa itthon fogadt az Eger vizladba csapatát.

– Jó meccsre számítunk az UVSE ellen Nyíregyházán – mondta hírportálunknak Zsivko Go­cics, a Dózsa edzője. – Erőltetett menet közepette vagyunk, szerda-szombat ritmusban játszunk, természetesen teljes kerettel utazunk. Nem téveszthet meg bennünket, hogy az UVSE az utolsó helyen áll a tabellán. Fiatal csapatuk van, tudnak iramot diktálni, és agresszívan játszanak. Végig teljes erőbedobással kell játszanunk. Reméljük, meccsről meccsre tovább fog javul majd a játékunk.

További párosítások

Szerda: Debrecen–Szeged, 19.15, OSC–Kaposvár, 19.30, Bp. Honvéd–Eger, Vasas–Miskolc, BVSC–PVSK, FTC–Szentes, 20.00. V. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában