Futsal

2022.01.22. 06:30

Nem tud hibázni a földvári gárda

A napokban a 10. forduló mérkőzéseivel folytatódott a Csongrád megyei regionális bajnokság, melyben az eddig hibátlanul szereplő, Szántó Lajos dirigálta Tiszaföldvár a nyolcadik helyen álló St. Mihály gárdáját fogadta.

Sebestyén János

Illusztrációfotó / Shutterstock

A tabellát toronymagasan vezető hazai csapat a szorosabb első félidőt (3–1) követően a folytatásban Ficsor Richárd vezérletével ellépett ellenfelétől, és végül magabiztos, 10–2-s győzelmet aratott, ezzel folytatva hibátlan szereplését. A gólzáporos győzelmének köszönhetően pedig tovább javította az eddig is kiváló gólkülönbségét (104–16).

A TiSE legközelebb jövő hét csütörtökön, a negyedik helyezett Lajosmizséhez látogat, mely találkozó nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a lajosmizsei alakulat hazai környezetben még nem talált legyőzőre.

Ugyanakkor a két együttes első, tavalyi találkozásakor a Szántó-legénység biztosan nyert 3–0-ra. Fontos információ, hogy a liga kilenc csapattal folytatódik, miután az Apátfalva visszalépett a további küzdelmektől (az eredményeiket törölték). A másik két megyei fut­sal­csapatunk, a hevesi bajnokságban vitézkedő Jászárokszállás jövő hétfőn, Balassagyarmaton vendégszerepel az éllovas Talent 2019 alakulatánál, míg a Pest megyében érdekelt Lurkó Focimánia február 25-én a listavezető Rabel Fanatichoz utazik. 

Tiszaföldvári VSE–St. Mihály 10–2 (3–1)

Homoki Sportcsarnok, vezette: Juhász Szabolcs (Szalai Szabolcs, Szarvas Szabolcs)

TiSE: Légrádi – Székely D., Balla, Ficsor, Szabó T. Csere: Pataki Á., Sindel, Szőke Á., Gonda, Bozsó. Edző: Szántó Lajos. Gólszerzők: Ficsor 6 (5., 6., 23., 28., 29., 31.), Szabó T. 2 (10., 30.), Székely D. (32.), Gonda (35.), ill. Fábián-Saleh (8.), Magyar B. (34.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában