Labdarúgás/Galériával

2022.03.13. 19:43

Egyedüliként a Tiszafüred tudott nyerni az NB III.-ban

Az NB III. Keleti csoportja a 25. fordulóval folytatódott vasárnap délután. Csapataink közül a Tiszafüred hazai pályán nyert a Tállya ellen, míg a Törökszentmiklós Tiszaújvárosban, a Jászberény pedig a fővárosban, a BKV Előre ellen szenvedett vereséget.

Sebestyén János

Fotó: Pesti József

A Tiszafüred egyenlő erők küzdelméből a veszélyesebb fürediek megérdemelten jöttek ki győztesen Má­csai László 16 méteres bomba góljával.

Tiszafüredi VSE–Tállya KSE 1–0 (1–0)

Tiszafüred, 200 néző.

TVSE: Tajti – Háda, MÉSZÁROS N., VINCZE, Illés R. – MÁCSAI (Skulka, 92.), Bódis (Tomola, 72.), BARZSÓ – Kertész (Barna V., 53.), SZABÓ V. (Bojtos, 92.), Barna B. (Ábel P., 72.) Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerző: Mácsai (29.)

Dorcsák Zoltán: – Az első félidőben jól játszottunk, több nagy helyzetünk is volt. A folytatásban a szerencse is kellett a győzelemhez.

A Törökszentmiklós Pataki Zoltán fejesével előnybe került, de a hajrában Nagy Dávid duplázni tudott – s mivel Pataki büntetőt rontott az egyenlítés után nem sokkal –, így a házigazda nyert.

Tiszaújváros FC–TFC-Veteriner 2–1 (0–1)

Tiszaújváros, 250 néző.

TFC: CSÁKI – Lakatos K., Gusztafik, Tóth N., GYÜRKI M., Héder R. (Kiss Cs., 64.) – Orovecz (Perlaki, 88.), Csúri D., Katona Gy., KINYIG M. (Rimó­czi, 64.) – Pataki. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Nagy 2 (72. – tizenegyesből, 92.) 

Kiállítva: Gusztafik (93.)

Gergely Mátyás: – Veszélyes kontrákat vezettünk, ebből is szereztük a gólt, azonban a hazaiak egy véleményes tizenegyesből egyenlítettek, nekünk abból sem ment, majd a végén egy egyéni hibát megbüntettek.

A Jászberény kétgólos hátrányba került – Mile Zsombor duplázott –, s hiába próbálkozott, az eredmény már nem változott.

BKV Előre–Jászberényi FC 2–0 (2–0)

Budapest, 200 néző. 

JFC: Menczeles – László, Tóth O., Szanyi, Németh N. – Erdős, Balla (Kurunczi, 73.), Palcsó – Szőllősi (Borics, 73.) – Szan­ku (Muhari, 50.), Nagy Sz. (Izsold, 50.). Edző: Német Gyula.

Gólszerző: Mile 2 (33., 38.)

Német Gyula: – Vezetnünk kellett volna, de a semmiből gólt kaptunk, amit egyéni hibák sorozata előzött meg. Ez megzavart minket, jött a második gól, és bár mentünk előre, az akarat kevésnek bizonyult. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában