Kosárlabda

2022.03.20. 07:52

Nagy csatában győzött a Jászberény

A kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 25 fordulójában a jászberényi együttes óriási csatában verte a vendég MAFC csapatát.

Varga Csaba

Izgalmas meccsen diadalmaskodott a fehér mezes jászberényi csapat a MAFC ellen Fotó: Pesti József

Az első félidőben inkább a vendégek domináltak, a térfélcsere után viszont már egymás nyomában loholtak a felek. A záró felvonásban 70–74-es állás után Olasz Ádámék egy 11–0-s rohammal átvették a vezetést, amit már később nem adtak ki a kezükből. 

Földi Sándor, a Jászberény edzője azt mondta értékelésében: 

Kemény mérkőzésre számítottam és az is lett. A MAFC nagyon jó csapat, tapasztalt, rutinos edzővel és jó játékosokkal. Négy magas emberrel kezdtek, s ez megzavart bennünket. Ezzel együtt azt gondolom, hogy egy ilyen mérkőzés sokkal jobb játékvezetést érdemelt volna. A második félidőben sokkal keményebben játszottunk, de voltak megtorpanásaink. Szerencsére a közönségünk ezúttal is fantasztikus volt, s a legfontosabb pillanatokban mindig kisegített bennünket. Ezzel megvan a második helyünk, de nincs megállás, március 27-én BKG Príma Akadémia ellen idegenben is győzni szeretnénk. Azután pedig jöhet április elején a rájátszás.
Jászberényi KSE–MAFC 92–86 (18–28, 20–15, 32–26, 22–17)
Jászberény, Belvárosi Játékcsarnok, 500 néző. 

Vezette: Vida, Nepp, Marton. 

Jászberény: Várbíró, VELKEY 16/6, Meleg 9/3, DJUKICS 17/6, OLASZ 19.  

Csere: Lewis 13/3, Kucsora 10/6, Nagy S. 5/3, Rosic 3/3, Homoki. 

Edző: Földi Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában