Kosárlabda

2022.05.07. 06:50

Az Alba Fehérvárt fogadja az Olaj

A kilencedik forduló mérkőzéseit rendezik a középszakaszban.

Varga Csaba

Fotó : Illusztráció / Shutterstock.com

A Szolnoki Olaj vetélytársa az Alba Fehérvár csapata lesz, az összecsapás szombaton 17 órakor kezdődik a Tiszaligetben, ahol ott lesznek az M4 Sport kamerái is. 

A felek legutóbbi meccsét a hazai pályán játszó fehérváriak nyerték 98–85-re, az alapszakaszban viszont mindkét csapat idegenben diadalmaskodott a másik ellen. Az Olaj szerdán a Körmend ellen bizonyította, hogy tartalékosan is képes bárkit legyőzni a magyar mezőnyben. Most egy számukra tét nélküli találkozó következik, hiszen biztos számukra a második hely. 

Minderre ekképp reagált Gas­per Potocnik, a csapat edzője: – Természetesen a maradék két meccsünket is meg szeretnénk nyerni, de a fókusz most már a rájátszásra való felkészülésen lesz. 

Az más kérdés, hogy az Albának fontos ez a mérkőzés, hiszen a Körmenddel harcol a harmadik helyért. Ezért is jó meccs kerekedhet a szombat délutáni rangadóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában