Labdarúgó / Interjú

2022.07.17. 13:53

Gólokkal segítené a Jászberény jó szereplését Remili

Remili Mohamed visszatért nevelőegyesületéhez: a támadó nem csupán keretbe foglalná pályafutását, de még sok gólt és gólpasszt szerezne a jászsági együttessel. A Tószeg elleni edzőmeccsen végig a pályán lévő, csapatát ötletes játékkal segítette csatárt kérdeztük.

Rózsa Róbert

Remili Mohamed (labdával) átadná tudását a fiatalabbaknak

Fotó: Pesti József

– Miért döntött a jászberényi hazatérés mellett?

Jászberényben kaptam meg az alapokat a futballhoz, itt voltak a kezdetek. Sosem felejtem el a grundot, ahonnan indultam. Szeretném ezt visszaadni, és segíteni a klubnak. Ezzel a pályafutásomat is keretbe foglalom, de édesapámnak is tisztelgek, aki nagyon szerette volna, hogy a Berényhez igazoljak.

– Hogyan sikerült beilleszkedni új csapatába?

– Nem volt problémám a beilleszkedéssel. Ha új helyre igazolsz, valami le kell tenni az asztalra, hajtani kell. Ezért hiába van mögött több mint kétszáz NB I.-es mérkőzés, ugyanúgy odateszem magam.

– Milyen céljai vannak a JFC-vel?

– Nagyon szeretném, ha odaérnénk a tabella első részébe. Bízom benne, hogy jók leszünk. A csapat jó egyveleget alkot, tapaszalt játékosok és fiatal tehetségek egyaránt vannak. Azon leszek, hogy segítsem a fiatalokat. És persze sok gólt és gólpasszt szeretnék még szerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában