Kosárlabda

2022.07.29. 06:55

Palánk alatt megvan az Olaj: újabb erőcsatár jött

Az olasz másodosztályú Trentótól érkező játékos előző szezonjában átlagban 9,1 pontot szerzett, mellé 5,2 lepattanót szedett.

Rózsa Róbert

Auston Barnes Fotó: olajofficial.hu

Újabb amerikai légióssal bővült a Szolnoki Olajbányász játékosállománya. A klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolták Auston Barnest, akinek az érkezésével – egy hely kivételével – teljes a Tisza-partiak külföldi kontingense. A 203 centiméter magas, több poszton is bevethető Barnes leginkább a palánk alatti játékban lehet a szolnoki gárda segítségére. 

Az olasz másodosztályú Trentótól érkező játékos előző szezonjában átlagban 9,1 pontot szerzett, mellé 5,2 lepattanót szedett. Eddigi legjobb idényében – a svéd első osztályban – 15,3-as pontot, valamint 6,2-es lepattanót is átlagolt. Barnes-szal teljessé vált az Olaj palánk alatti szekciója. Mint megírtuk: a szolnokiak a nyáron szerződtették a szintén erőcsatárként is bevethető Andre Williamsont. Mellettük a Tisza-partra igazolt az irányító Jabril Durham is, aki Barnes csapattára volt 2021-ben a belga Belfius Mons együttesénél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában