Galériával frissítve / Labdarúgás - NB III.

2022.10.16. 15:35

Kilenc meccsesre duzzadt a MÁV FC vereségsorozata, idegenben győzött a Karcag

A legutóbbi négy helyett öt pontot termeltek ezúttal csapataink. Ismét csak a Karcag tudott győzni, a Szolnok ezúttal is vereséget szenvedett.

Jegesi László

Illusztrációfotó/Mészáros János

Facultas Tiszafüredi VSE–Békéscsaba 1912 Előre II. 3–3 (2–1)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Kovács Tamás

Gólszerzők: Skulka (20.), Barzsó (28.), Kalóz (85.), ill. Ilyés (14.), Bónus (69.), Balla (75.)

Tiszafüred: Tajti - Háda (Kalóz 76.), Fehér Zs.,  Skulka (Tomola 60.), Baranyi - Mácsai, Barzsó (Kertész 60.), Karika, Földi (Tóth T (76.) - Tóth D. (Barna V. 76). Edző: Dorcsák Zoltán

Meglepte a vendég együttes ellenfelét az első félidő elején. Sikerült ugyan fordítani Dorcsák edző fiainak, ám a folytatás további nem várt eseményeket tartogatott a Tiszafüred számára. Szinte ki sem tudtak jönni kapujuk előteréből, olyan benyomást keltett a mérkőzés, mintha a hazai csapat lett volna az utolsó, nem pedig fordítva. A hajrában sikerült egyenlíteni Háda Zoltánéknak, de a változatos találkozón még a végén is megszerezhette volna bármelyik csapat a győzelmet.

Dorcsák Zoltán: Közelebb állt a sikerhez a vendég csapat, most úgy érzem, ajándékba kaptunk egy pontot.

Jászberényi FC–Pénzügyőr SE 1–1 (0–1)

Jászberény, 200 néző, vezette: Szabó Péter

Gólszerzők: Remili (47.), ill. Bíró (7.)

Jászberény: Menczeles - László, LAMI, Perevuznik (Borics 46.), Varjas - HORVÁTH A. Ludasi - Fekete O. (Nagy Sz. 80.), Szőllősi, Kurunczi - Remili. Edző: Lakatos Béla

Gyorsan vezetést szerzett a második helyezett Pénzügyőr a találkozó elején. Nem adta fel azonban a hazai együttes és mindent elkövetett az egyenlítésért. Ez csak a második félidőben sikerült Remili révén, aki a javukra megítélt büntetőt értékesítette. Ráadásul nem sokkal ezután emberelőnybe is került a Jászberény, de nem tudtak élni a 35 perces létszám fölénnyel.

Lakatos Béla: Egy, a javunkra meg nem adott büntető miatt és mert a kiállítás utáni létszám fölénnyel nem tudtunk mit kezdeni, maradt némi hiányérzetem a végeredményt illetően.

Kisvárda Master–Karcagi SE 0–1 (0–1)

Kisvárda, 100 néző, vezette: Németh Gergely

Gólszerző: Miterkó (43.)

Karcag: FEDINISINEC - Pap, ÉLES, Kuti (Sidibe 76.), Tóth M. - Szentannai, Virág, Misák (Oláh 66.) - Maruscsak (Juhász 66.), Shadi (Nagy Z. 88.),MITERKÓ (Tóth G. 66.) Edző: Igor Bogdanovics.

Az első félidőben a vendég csapat dominált inkább, aminek a félidő hajrájában érett be a gyümölcse. Fordulás után a hazai edző cserékkel próbálta felrázni csapatát, de nem tudtak igazából mit kezdeni a jól záró karcagi védelemmel és Fedinisinec kapussal.

Igor Bogdanovics: Amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt a játékosok maradéktalanul végrehajtották. Hétről hétre egyre jobban játszunk, megérdemelt a győzelmünk.

Szolnoki MÁV FC–PTE - PEAC 0–3 (0–1)

Szolnok, 300 néző, vezette: Virág András Barnabás.

Gólszerzők: Makai (36., 54.), Takács (45.)

Kiállítva: Roxin (34.)

Szolnok: Csáki - Kópis, Tisza, Gohér ( Dudok 73.)- Tömösvári, Pelles, Lengyel, Földi, Roxin - Lukovszky (Nádházi (64.), Iván M. (Lakatos 46.) Edző: Romanek János.

A nyolc sikertelenül végződött mérkőzés után a pontszerzés reményében vágott neki a találkozónak a hazai gárda. Az első félidőben zömmel mezőnyjáték folyt a pályán, egyik kapu előtt sem adódott igazi helyzet. Roxin szabálytalanságai azonban felül írtak mindent, a vendégek még az első félidőben két góllal realizálták a létszámfölényt.
Fordulás után sem változott a játék képe, gólt csak a minden tekintetben előnyben játszó Pécsiek értek el.

Romanek János: A mi helyzetünkben nem tudunk elviselni még egy kiállítást is.. Úgy tűnik, hogy képtelenek vagyunk gólt rúgni, anélkül pedig nem lehet eredményt elérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában