Labdarúgás

2022.12.04. 15:31

A Facultas nyerte a megyei rangadót

Nem csak nevében, a játék tekintetében is igazi rangadót játszottak a Karcag és a Tiszafüred csapatai Balmazújvárosban. Bármelyik együttes megnyerhette volna a mérkőzést, ez végül a hosszabbításban - csakúgy mint az előző fordulóban – lőtt góllal a Tiszafürednek sikerült.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Karcagi SE–Tiszafüred 1–2 (1–1)

Balmazújváros, 200 néző. Vezette: Újhelyi Tamás. 

Karcag: Fedinisinec – PAP, Kuti, ÉLES, Giuliano (Szentannai, 66.), Tóth M. – Szabó L. (Potornai, 75.), Virág, Nagy N. (Oláh N., 66.) – Tóth G. (Sidibe, 75.), MARUSCSAK.

Edző: Igor Bogdanovics. 

Tiszafüred: Tajti – Háda, Fehér, BARANYI, Tomola (Földi B., 75.) – Mácsai (Karika, 75.), Barzsó, Skulka (Barna V., 65.), TÓTH D. – Szabó V. (Kertész, 65.), PINTÉR V. (Illés, 87.). Edző: Dorcsák Zoltán. 

Gólszerzők: Éles (22.), ill. Skulka (23.), Földi (92.). 

A tavaszi első fordulóból előrehozott megyei rangadón a kezdeti rohamok után jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, majd a félidő közepén egy gyors gólváltás okozott újabb izgalmakat. A játékrész második felében a Karcag két kapufát is lőtt. Fordulás után csendesebb mederbe terelődött a mérkőzés. A hajrában ismét Skulka Botondék javára billent a mérleg nyelve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában