Galériával

2022.12.30. 10:44

Parádés sportnappal búcsúztatták az esztendőt Jászberényben

Az önkormányzat sport munkacsoportja december 29-én rendezte meg a hagyományos óévbúcsúztató sportnapot a Bercsényi Sportcsarnokban.

Illés Anita

A játékos sportvetélkedő természetesen mókás pillanatokban bővelkedett

Fotó: Pesti József

Kora délelőtt meghívásos labdarúgó tornával vette kezdetét a vidám közösségi program. Négy csapat: a pedagógusok, vállalkozók, a tűzoltók és az önkormányzat jól felkészült „focistái” mérkőztek meg egymással. A torna izgalmas küzdelmeket hozott, amit végül a pedagógusok gárdája nyert meg.

Délután már az általános iskolások vették birtokba a pályát, csapataik játékos sportvetélkedőn mérték össze tudásukat. Ezúttal hat intézmény diákjai vállalták a kihívásokat, melyek teljesítése során elengedhetetlen volt egyebek mellett az ügyesség és a gyorsaság. A játékos sportvetélkedő természetesen mókás pillanatokban bővelkedett.

A legjobb eredményt a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola csapata érte el, második lett a Lehel Vezér Gimnázium, míg harmadik helyen a Bercsényi Miklós Általános Iskola csapata végzett.

A sportnapot családi vetélkedő és „legek” versenye is színesítette. Tizennégy lelkes család apraja-nagyja vállalta a próbát és három fős csapatokban teljesítették a feladatokat. Legjobbnak Szabó Lizáék bizonyultak, második helyen a Csoma Zsolt vezette csapat zárta a versenyt, harmadik helyen pedig Nagy Józsefék végeztek.

14 év alatti korcsoportban a „legek” versenyét futásban Szabó Szofia és Csoma Balázs, kosárra dobásban Nagy Zóra Zsuzsanna és Boldizsár Csaba nyerte, míg 14 év feletti kategóriában a legjobb futó Szabó Liza és Litkei Máté lett, a legjobb kosárra dobónak pedig Csoma Nikoletta és Szuromi Attila bizonyult. Távolba dobás medicinlabdával versenyszámban felnőttek indulhattak, melyet Bús Linda és Benke László nyert meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában