Labdarúgás

2023.01.05. 14:23

Újabb három játékos távozott Jászberényből

Úgy fest, koplalóra fogja a telet a Jászberényi FC csapata. Az NB III. Keleti csoportjában kieső helyen álló jászságiak mindenesetre újabb játékosok távozását jelentették be csütörtökön.

Rózsa Róbert

Sárossy Dániel (középen) és Maxim Perevuznik (jobbra) sem tagja már a Jászberényi FC-nek

Fotó: Pesti József

Elhagyja az együttest Lami Bálint és Mertse Ábel – mindketten szezon közben igazoltak Berénybe az NB III.-tól pénzügyi okokból visszalépő Balassagyarmattól. A távozók sorát gyarapítja Varjas László is, a 22 éves fehérvári nevelésű játékos fél szezon után hagyja el a JFC-t.

Mint korábban írtuk, a Jászberény az őszi idény után négy játékostól – Remili Mohamedtől, Horváth Attilától, Maxim Perevuzniktól és Sárossy Dánieltől is megvált. Távozásukkal  az eddigi kezdőcsapat nagyobbik része már nem lesz ott a tavaszi rajtnál.

Szerdán elköszönt a klubtól Lakatos Béla vezetőedző is. A szakember azután döntött így, hogy az egyesület – nehéz anyagi helyzete következtében – nem tudja megerősíteni játékoskeretét a téli átigazolási időszakban, a második csapatból pedig szerinte nem lehet feltölteni a gárdát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában