Triatlon

2023.02.16. 17:00

Az ország legjobb tíz csapatába sorolták a martfűi fiatalokat

Utánpótlás kategóriájában az országos elitbe került 2022-es eredményei alapján a martfűi csapat

Rózsa Róbert

A martfűi triatlon egyesület legjobbjait ismerték el évzárójukon

Fotó: martfu.hu

Tavalyi teljesítménye alapján utánpótlás kategóriában a kilencedik, összesítésben a 15. helyen végzett a Magyar Triatlon Szövetség ranglistáján a Martfűi Úszó és Triatlon Klub – derült ki az egyesület napokban megtartott évértékelőjén, amelyről a város hivatalos honlapján számoltak be.

2022-es eredményei alapján Jeneses Martin, Gaál Rebeka, Burján Tamás és Jeneses Olívia a „Jövő triatlon versenyzői” címet kapta. Bontovics Márk, Danku Botond, Forgács Korinna, Csüllög Marcell és Gáspár Barnabás „Aranyjelvényes” minősítést érdemelt ki, Pápai Balázs és Tóth Zalán első osztályú szintet teljesítettek. Magyar válogatottként Csüllög Marcell a franciaországi Ifjúsági Európa-bajnokságon, Tóth Zalán a Lengyelországban megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén állt rajthoz. Balogh József klubelnök kiemelte a Pápai Balázs, Pápai Péter, Tóth Zalán, Csüllög Marcell és Gáspár Barnabás alkotta korosztályos fiú csapat eredményét, akik a Klubcsapat Országos Bajnokságon aranyérmet szereztek.

Balogh József hozzátette, a csapat minden tagja azért dolgozik, hogy közösen elérjék a maguk elé kitűzött céljaikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában