Labdarúgás

2023.02.16. 16:00

Új edzőpárossal kezdi a tavaszt a Jászárokszállás

Kovács Levente

Kaszab Ádám (pirosban) ősszel még játékosként, tavasztól már edzőként segíti a Jászárokszállást

Fotó: Pesti József

– Február hetedikén vettem át a csapatot – számolt be a változásról Kaszab Ádám. – Hivatalosan én leszek a vezetőedző, mivel nekem van meg a képesítésem ahhoz, hogy amatőr szinten egy felnőttcsapatot irányítsak, de a valóságban ez egy közös munka lesz Nagy Ferenccel. Én az elmúlt fél évet szinte teljesen kihagytam a térdműtétem miatt, és a tavasszal tértem volna vissza a pályára, de az új szerepkör miatt főleg az oldalvonal mellől figyelem a srácokat a továbbiakban, és csak alkalomadtán lépek én is pályára, míg Nagy Ferenc a pályáról segít majd nekem, így össze tudjuk majd hangolni a munkát.

Az edzéseket is közösen vezényelte le az új edzőpáros az elmúlt időszakban. A játékoskeretben több változás is történt, három játékos távozott, helyükre viszont nyolc játékos is érkezett, így vélhetően nemcsak létszámban volt növekedés, hanem minőségileg is előrelépett a Jászárokszállás.

– A tavaszi szezonra az elsődleges célunk a bennmaradás kiharcolása lesz, és szeretnénk minél előrébb végezni az idény végén – beszélt a folytatásról Kaszab. – Ambiciózusak vagyunk Naggyal, és szeretnénk minél jobb eredményt elérni a csapattal. A legnagyobb feladatunk elsődlegesen az lesz, hogy az új játékosokat sikeresen beépítsük a csapatba, és jó hangulatot teremtsünk az öltözőben. Úgy gondolom, minden posztra megfelelő embereink vannak, akik kivívhatják a megye I.-es tagságunkat a következő idényre is. Természetesen lesznek változások, mind felállásban, mind taktikailag is a tavasszal, de remélem, hogy ez jól sül majd el. Alapvetően én egy olyan edző vagyok, aki a játék szeretetét helyezi előtérbe, de emellett elvárja a játékosoktól a fegyelmet is, így erre kell számítaniuk tőlem a játékosoknak is a folyatásban.

A JVSE eredményei:
Törökszentmiklós–JVSE 1–0, JVSE–Cserkeszőlő 1–2, Kenderes–JVSE 2–0, JVSE–Kisújszállás 1–2, Tószeg–JVSE 2–0, Jánoshida–JVSE 4–1, Mezőtúr–JVSE 2–2, JVSE–Szajol 4–1, Rákóczifalva–JVSE 4–0, JVSE–Tiszaföldvár 2–3, KuTe–JVSE 1–0, JVSE–Jászfényszaru 1–2, Martfű–JVSE 5–0, JVSE–Kunhegyes 1–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában