Utánpótlás-nevelés

2023.03.01. 14:44

Az ország harmadik legjobb sportiskolájának választották a szolnokit

A Szolnoki Sportcentrum ezzel megismételte tavalyi eredményét, amikor szintén harmadikként végzett.

Rózsa Róbert

A vb-bronzérmes gátfutó Baji Balázstól (balra) és a sportállamtitkárság sportirányítási főosztályvezetőjétől, dr. Reinhardt Ákostól vette át a díjat Erdélyi Gyuláné, a Szolnoki Sportcentrum igazgatóhelyettese

Fotó: Facebook.com / Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola

Az ország harmadik legjobb egyesületi típusú sportiskolájának díját nyerte el a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola a Sportiskolák Országos Szövetéségének (SIOSZ) február 28-án, a Magyar Sportok Házában megrendezett díjátadó gáláján. A szolnokiak az első helyen végző PSN-Pécsi Városi Sportiskolával, és a második Debreceni Sportiskolával osztoztak a képzeletbeli dobogón.

A Szolnoki Sportcentrum – amelynek igazgatóhelyettese, Erdélyi Gyuláné a vb-bronzérmes gátfutó Baji Balázstól, és a sportállamtitkárság sportirányítási főosztályvezetőjétől, dr. Reinhardt Ákostól vette át a kitüntetést – ezzel megismételte tavalyi eredményét, amikor ugyancsak a harmadik helyet szerezte meg.

A száz taggal rendelkező SIOSZ minden évben saját szempontrendszer szerint értékeli a sportolók és az egyesületek teljesítményét. Külön bírálják el a köznevelési sportiskolákat, és külön az egyesületi, vagyis utánpótlás-képzéssel foglalkozókat – utóbbi kategóriában szerzett harmadik helyet a szolnoki sportiskola.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában