Teremfoci

2023.03.14. 17:00

Izgalmas döntőben a Bercsényi csapata nyerte az idei Korompai Kupát

Hat jászberényi iskola csapata mérte össze tudását a teremlabdarúgó tornán.

Illés Anita

A Bercsényi Miklós Általános Iskola gárdája vihette haza a kupát

Forrás: Beküldött fotó

Március elején rendezték meg a jászberényi iskolák legnagyobb labdarúgó tornáját, a Korompai Kupát, amellyel Korompai Istvánra, a helyi futball legendás utánpótlásedzőjére emlékeztek. 

A sporteseményen a III. korcsoportos tanulókból álló iskolai csapatok mérték össze tudásukat teremlabdarúgásban. Idén mind a hat jászberényi iskola képviseltette magát – számolt be Kiss Attila, testnevelőtanár. 

Az „A” csoportban a Nagyboldogasszony gárdája legyőzte a Szent István Sport Általános Iskola csapatát és az LVG-t is, míg a „B” csoportban a Bercsényi verte a Székely Mihály Általános Iskola és az Apponyi csapatát. 

A keresztjátékokat követő kisdöntőben a Nagyboldogasszony csapata nyert a Szent István Sport Általános Iskola ellen, a döntőben pedig a Bercsényi Miklós Általános Iskola gárdája büntetőkkel múlta felül a Gróf Apponyi Albert Általános Iskola focistáit. A torna legjobb kapusa Szabó Máté, legjobb mezőnyjátékosa Bagi Bálint, gólkirálya Maszlag-Csáki Dávid lett. A tornagyőztes csapat testnevelője címet Kiss Attila kapta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában