Asztalitenisz

2023.03.10. 11:06

Parádéztak Gödöllőn a szolnoki pingpongosok

Ifj. Szöllősi Péter a felnőttek mezőnyében egyéniben és párosban is az első helyen végzett

Mészáros Géza

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

Gödöllőn rendezték meg a napokban a Pest vármegyei nyílt asztalitenisz-bajnokságot, amelyen a fővárosi egyesületeken kívül hat vármegyei klubból érkeztek versenyzők. A szolnoki Jászkun Volán Sport Club fiataljai közül Holló Hanna az igazoltak U13-as versenyében szerepelt, és szerzett bronzérmet.

A versenyzési engedéllyel még nem rendelkezők között is remekeltek a szolnokiak, hiszen U11-es korosztályban Hajdú Martin második, Koczka Hunor a harmadik, míg Balogh Zente és Nagy Kristóf egyaránt az ötödik helyen végzett. A tizenhárom évesek mezőnyében Jakab Tamás lett harmadik, míg a mindössze tízéves Hajdú Martin az ötödik helyezett.

Holló Hanna (szemüveges) bronzérmét (is) a sportág legendája, Jónyer István (jobbról) adta át
Forrás: Beküldött fotó

Másnap, a felnőttek viadalán, a nyílt kategóriában ifj. Szöllősi Péter diadalmaskodott, három NB I-es játékost is legyőzve a nap során. Ráadásul hamarjában megduplázta az aranyérmeinek számát, hiszen párosban szintén az első helyen végzett Oroszki Viktorral (Dunakeszi) az oldalán. Az eredményhirdetésen az érmek átadásánál a 73 esztendős Jónyer István négyszeres világbajnok asztaliteniszező, a Nemzet Sportolója is segédkezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában