Labdarúgás

2023.03.19. 07:00

Presztízsmeccs előtt áll a Karcag

Az NB III. Keleti csoport hétvégi fordulójában van miért visszavágni a Karcagnak a DEAC gárdája ellen: a debreceniek ősszel mind a három bajnoki pontot hazavitték.

Jegesi László

Nagy kérdés, vajon visszavágnak-e vasárnap a karcagi kékek a DEAC-nak az őszi 3–2-es vereségért

Fotó: Pesti József

Keleti csoport

Vasárnap, 14.00

DEAC–Karcagi SE

A mérkőzés egyik pikantériája, hogy a két csapatban nagyon sok debreceni játékos található, egykori csapattársak, barátok feszülnek ezúttal egymásnak, nem mellékesen a két edző, Igor Bogdanovics és Sándor Tamás is egy irányban húzták a szekeret anno a DVSC-ben.

Persze az őszi odavágó találkozón sem volt ez másképp, a kunságiak edzője, Igor Bogdanovics ki is emelte a mérkőzés végén, hogy a szokottnál nagyobb iramot és magasabb színvonalat hozott a derbi. Akkor a Karcag kétgólos hátrányból állt fel és közel volt a győztes találat megszerzéséhez, de ez mégis ellenfelének sikerült a találkozó hajrájában. Nagy csata várható vasárnap is, hiszen fokozott készültséget jeleztek mindkét csapat háza tájáról. A tabellán mindössze két hely és egy pont választja el a rivalizáló feleket.

Érdekesség, hogy tavaly nyáron pont ugyanez volt a helyzet, akkor győzelmének köszönhetően előzni tudott a DEAC, nagy kérdés, hogy vajon ezúttal is sikerül-e neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában