Röplabda

2023.04.29. 21:03

Duplasiker: második meccsét is megnyerte a Szolnok

Mindkét szombati bajnoki mérkőzését megnyerte, és második helyen zárta a középszakaszt a Szolnoki Sportcentrum csapata az U20-as férfi NB I.-ben.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Második helyen végzett a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola csapata a férfi U20-as NB I.-es bajnokság középszakaszában. A szolnoki fiúcsapat a harmadik helyről várta a szombati, utolsó, két mérkőzést tartogató bajnoki fordulót. A mérkőzések tétje az volt, hogy megyeszékhelyünk utánpótláscsapata megőrzi-e harmadik helyét, esetleg feljön a második helyre – mindez azért volt fontos, hogy az együttes minél kedvezőbb helyzetből induljon a bajnoki döntőben.

Mint írtuk, a fiúk sikerrel vették szombaton délelőtt az első, Dunaújváros elleni találkozót a Lovasberényben rendezett záró fordulóban. Délután pedig megnyerték a második összecsapást is a Székesfehérvár ellen: ÉDRA-MÁV Előre Akadémia–Szolnoki Sportcentrum 2:3 (–17, –15, 15–, 22–, 8–). Ezzel a kettős győzelemmel a Szolnok a második helyen végzett a középszakaszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában