Labdarúgás / Galériával

2023.04.16. 20:02

Három lőtt góllal szerezte meg a három pontot a Törökszentmiklós

Esélyt sem adtak a Fényszarunak.

Kovács Levente

Nagy küzdelmek árán, de végül simán nyert a kék mezes Törökszentmiklós Jászfényszarun

Fotó: Pesti József

Jászfényszaru–Törökszentmiklós 0–3 (0–1)

Jászfényszaru, 100 néző.

Vezette: Czékus Sándor.

Jászfényszaru: Kovács T. – Nagy Sz., Kovács B. (Lakatos M., 51.), Pető (Péter G., 49.), Németh N., Ludasi (Prága, 77.), Baranyi, Szakali, Sóss (Szívós, 64.), Lakatos D., Szanku. Edző: Kemecsi László.

Törökszentmiklós: Kiss Z. – Mózer, Bába (Horváth D., 84.), Buru, Héder, Lucza (Poczai, 74.), Ágoston K., Ladányi, Polyák, Kiss Cs. (Pintér, 88.), Gusztafik. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Buru (12.), Lucza (49.), Ladányi (81.).

A végig tüzesebben, élesebben játszó vendégcsapat ki tudta használni a hazaiak hibáit, így teljesen megérdemelt miklósi győzelem született.

Kemecsi László: – Nehéz úgy mérkőzést játszani, hogy tűz és akarat nélkül lépünk pályára hetek óta. Sokunknak kellene elgondolkoznia a továbbiakban. A játékvezetés egyébként kiváló volt.

Gergely Mátyás: – Azt gondolom, ha a mérkőzés összképét nézzük, akkor a győzelmünkhöz nem fér kétség. Sőt, szerintem ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Sok sikert a hazaiaknak!

Tudósított: Kemecsi László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában