Cselgáncs

2023.04.25. 15:49

Nagyszerű szolnoki eredmények születtek a nemzetközi versenyen és az ob-n

Bejött az újpesti sportcsarnok a szolnoki korosztályos versenyzőknek, akik a jégcsarnokban rendezett rangos nemzetközi kupán, és az ezzel együtt rendezett ob-n is szép sikereket értek el.

Jegesi László

Hoffer Norbert (balról a második) magabiztos versenyzéssel nyerte U18-ban a Budapest Kupát

Fotó: Facebook.com / Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola

Hétvégén rendezték a 36. Budapest Kupa nemzetközi versenyt és ezzel egy időben az U23-as országos bajnokságot, mindkét rendezvénynek az UTE Megyeri úti jégcsarnoka adott otthont.

Előbbi kiemelkedő szolnoki sikert is hozott, az U18-as korosztályban a 90 kilogrammosok között Hoffer Norbert remek versenyzéssel győzött. A lányok +70-es súlycsoportjában Mondok Viktória ötödik lett. Érdekesség, hogy a megyeszékhely judokáival a háború miatt együtt tréningező ukrán cselgáncsozók is eredményesen szerepeltek, és két bronzérmet is szereztek.

Az U23-as ob is szép sikerrel zárult szolnoki szempontból, hiszen 63 kilogrammban Kelemen Adél döntőt vívott, ám ott alulmaradva második helyen végzett, így ezüstérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában