Labdarúgás

2023.05.15. 10:41

A Fényszaru nyerte a jászsági derbit

A Jászárokszállás újabb vereségével nagyon nehéz helyzetbe került a bennmaradást illetően a megye I. osztályban, hiszen a maradék két mérkőzésén nem veszíthet pontot, köztük a már bajnok Martfűt is le kell győznie Kaszab Ádám együttesének.

Munkatársainktól

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Jászfényszaru–Jászárokszállás 3–1 (2–1)

Jászfényszaru, 300 néző.

Vezette: Gönczi Pál.

Jászfényszaru: Kovács T. – PETŐ, Kovács B. (Donnert, 73.), VASZICSKU, Szívós (Sóss, 73.), SZAKALI, Péter G. (Lakatos M., 61.), Szanku (Baranyi, 73.), NÉMETH N., LUDASI, LAKATOS D. Edző: Kemecsi László.

Jászárokszállás: Farkas A. – URAM, NAGY F., HOPKA, Rédei, Kaszab Á., Kaszab L. (Kádár, 88.), Kocsis, Forgó (Bordás, 52.), Czuczor (Major, 65.), Petrányi. Edző: Kaszab Ádám.

Gólszerzők: Szanku (27., 40.), Ludasi (70.), ill. Uram (35.)

Mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, akik a második félidőre váltak teljesen felszabadulttá, és tetszés szerint érhették volna el a szebbnél szebb gólokat, és lehetett volna nagyobb különbség is a két csapat között. A vendégek egy félidő alatt elfogytak.

Kemecsi László: – A bajnokság vége felé megértem, hogy felszabadultan játszottak a játékosaim. Élvezték a játékot, sok jó teljesítmény volt a csapatban. További sok sikert az ellenfélnek!

Kaszab Ádám: – Küzdelmes mérkőzésen a hazai csapat több gól szerezve megérdemelten nyert. További sok sikert!

Tudósított: Kemecsi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában