Kosárlabda

2023.05.09. 07:00

Egálról folytatja kedden az Olaj a KTE ellen

Megőrzi-e pályaelőnyét a Szolnoki Olajbányász? Ez a tétje a ma 18 órakor, a Szolnoki Városi Sportcsarnokban esedékes Olaj–Kecskemét párharcnak.

Rózsa Róbert

Jabril Durham (labdával), az Olaj irányítója szerint lendületesebben kell játszaniuk a Kecskemét elleni, keddi meccsükön

Fotó: Nagy Balázs

Az Olajbányász az első osztályú bajnokság 5-8. pozícióiért vívott helyosztóját 83–75-ös hazai győzelemmel kezdte a KTE ellen, majd múlt szombaton 93–87-es vereséget szenvedett a Bács-Kiskun megyei székhelyen.

Az Olaj játéka kissé rozsdás volt legutóbb, ám irányítójuk, Jabril Durham bízik benne, ezúttal erősebben játszanak.

– Jobban kell forgatnunk a labdát, élvezni a játékot, és vissza kell vennünk a vezetést a párharcban – fogalmazott a klubhonlapnak Durham. Az amerikai légiós kiemelte, fontos mérkőzés elé néznek, hiszen ha nyernek a következő találkozón a párharcot is lezárhatják.

Rájátszás, 5-8. hely: Olajbányász–KTE (a párharc állása: 1–1), Sopron–DEAC (1–1), 18.00. Elődöntők: Falco KC–ZTE KK (2–0), Alba Fehérvár–Körmend (2–0).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában