Röplabda

2023.05.10. 16:45

Kikapott, ezzel hatodik helyen zárt a Szolnok

Nyernie kellett a Szolnoknak ahhoz, hogy maradjon esélye a TF elleni párharcban az NB I. alsóházi csatározásaiban, ugyanis a fővárosiak 2–1-re vezettek a keddi meccset megelőzően és három győzelemig tart a küzdelem az ötödik helyért.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A találkozó nem indult túl fényesen a szolnokiak részéről, az első két szettet a budapestiek nyerték meg. A harmadikban ugyan sikerült szépítenie Gulyás Ferenc tanítványainak, viszont a negyedik játszma is TF-sikert hozott, ezzel pedig ugyan szoros szettekben, de megnyerte a mérkőzést a fővárosi együttes és így 3–1-re lezárult a párharc, a Szolnok pedig a hatodik helyen zárta a szezont.

TFSE–Szolnoki RK 3:1 (–20, –23, 22–, –24)

Budapest, Testnevelési Egyetem, vezette: Takács Ádám, Varga András.

Szolnok: Reiner, Acsai, Falusi, Bíró B., Guzmics, Oláh R. Csere: Csombor, Tímár, Földes, Mészáros M. Edző: Gulyás Ferenc.

Gulyás Ferenc: – Nagyot küzdöttünk, úgy gondolom a rutintalanság számlájára írhatjuk ezt a vereséget. Emelt fővel jöttünk el ellenfelünktől, nincs szégyenkeznivalónk. Szerintem sokat tanultunk ma is, és ez nagyon fontos a fiatal csapatunknak. Gratulálok a TFSE-nek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában