Kosárlabda

2023.05.26. 11:24

Révész Ádám marad az Olajbányásznál

A center biztosan Szolnokon tölti a következő szezont.

Kovács Levente

Révész Ádám (labdával) egy évvel meghosszabbította szerződését az Olajbányásznál

Fotó: Nagy Balázs

A Szolnoki Olajbányász hivatalos honlapján bejelentette, hogy Rudner Gábor után a tavaly nyáron érkezett Révész Ádám is a következő szezonban a piros-feketéket erősíti. A center az idei szezonban 23 meccsen lépett pályára az Olajban, melyeken 6,3 pontot, 3,3 lepattanót és 1 asszisztot átlagolt. 

– Ádám személyében egy igazi csapatembert szerződtettünk tavaly, a bajnokságban mutatott teljesítménye igazolta az akkori döntés helyességét – nyilatkozta a Szolnoki Olajbányász hivatalos honlapjának Pór Péter, a klub szakmai igazgatója. – Számunkra és Ádám számára sem volt kérdés, hogy közösen szeretnénk folytatni a munkát. Révész Ádám egy kiváló mentalitású játékos, aki harcosságával és csupaszív játékával nagyon sokat tesz minden mérkőzésen a csapatért, győzni akarása példaértékű, nagyon hasznos tagja az Olajbányásznak.

A szakmai igazgató hozzátette, hogy Pallai Tamással, Lukács Norberttel, Pongó Mátéval, Rudner Gáborral és Révész Ádámmal kirajzolódni látszik az Olajbányász magyar magja a következő idényben.

A center elmondása szerint örül, hogy Szolnokon maradhat, döntését pedig a szurkolók is befolyásolták.

– Azt gondolom, egy évvel ezelőtt jól döntöttem, amikor Pór Péter hívó szavára igent mondtam – mondta. – Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is az Olajbányász játékosa lehetek. Abban, hogy a maradás mellett döntöttem, nagy szerepe volt a szurkolóknak, hálás vagyok nekik a támogatásukért. Az elmúlt évben nagyon jól éreztem magam a klubnál, nagyon jó volt a csapategység, bízom benne, hogy jövőre sikeresebbek leszünk. Azt megígérhetem a saját és a csapattársak nevében, hogy mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában