Labdarúgás

2023.08.25. 15:44

Itt a megye II.-es második forduló: Alsószentgyörgyön debütál a Tiszajenő

Hétvégén a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei másodosztály mérkőzéseit rendezik. A Tiszajenő csapata is megkezdi a bajnokságot.

Rózsa Róbert

A kékmezes Boldogháza Kunmadarason játszik hétvégén a Megye II. második fordulójában

Fotó: Pesti József

A második fordulójához érkezett jászkunsági másodosztályú pontvadászat. Öt csapat – a Jászalsószentgyörgy, a Kunmadaras, a Besenyszög, a Jászapáti és a Jászárokszállás – lép pályára azért, hogy elmondhassa: jól rajtoltak. A fenti csapatok ugyanis három ponttal zárták az első kört, ha pedig két meccs után hat pontjuk lenne, kétség sem férhetne a jó szezonkezdethez.

A Túrkeve, az Abádszalók, a Fegyvernek, a Tiszaszentimre és a Jászboldogháza ellenben első pontjaiért száll harcba. Kakukktojás a Tiszajenő, amelynek úgy nulla pontos, hogy még nem lépett pályára – papíron, ugyanis a Boldogháza szintén „kihagyta” első meccsét, amelyet 3–0-val a Szentgyörgy kapott.

A 2. forduló párosításai: Szombat: Besenyszög–Jászárokszállás, Kunmadaras–Jászboldogháza, 17.00. Vasárnap: Jászalsószentgyörgy–Tiszajenő, Abádszalók–Túrkeve, Fegyvernek–Tiszaszentimre. Szabadnapos: Jászapáti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában