Futsal

2023.10.27. 12:57

Megőrizte hibátlan mérlegét a Lurkó

Harmadik mérkőzését is megnyerte a Lurkó Focimánia az NB III. Közép csoportjában.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A szolnoki együttes a negyedik fordulóban a budapesti Erőd FC csapatát fogadta a szászbereki Sportcsarnokban. 

Szokolai Viktor vezérletével hamar magához vette az irányítást a Lurkó, a 23 éves játékos már az első félidőben triplázni tudott, mellette Peinhardt Péter is betalált, az Erőd FC pedig kétszer volt eredményes az első húsz percben, így 4–2-es állással fordultak a csapatok.

A második játékrész elején egy gólra felzárkóztak a budapestiek, ezt követően Rácz Imre együttese három találatot szerzett egymás után, így kialakult a 7–3-as végeredmény.

A Lurkó Focimánia ezzel továbbra is a második helyen áll a tabellán, a Kincsem második csapata mögött, amely egy mérkőzéssel többet játszott a szolnokiaknál.

Lurkó Focimánia–Erőd FC 7–3 (4–2)

Szászberek, vezette: Juhász László (Csákó P., Váczi Z.)

Lurkó Focimánia: Szabó M. – Bathó, Major, Szabó B., Szokolai. Csere: Soltész-Nagy, Cziczás, Dankovics, Dalmadi, Habara, Peinhardt. Edző: Rácz Imre.

Gólszerzők: Szokolai (6., 15., 17.), Peinhardt (18., 26.), Dankovics (34.), Cziczás (37.), ill. Port (9.), Pulai (19.), Bartha (23.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában