Szkander

2023.10.29. 17:01

Mindkét kezével nyert érmet a világjátékokon a szolnoki klasszis

Jobbal és ballal is dobogós helyezést szerzett Kőváriné Ivánfi Brigitta a Küzdősportok Világjátékán, de így is van hiányérzete.

Rózsa Róbert

Kőváriné Ivánfi Brigitta bronzérmet nyert a balkezes, ezüstérmet a jobbkezes szkander versenyen, a Küzdősportok Világjátékán

Fotó: Facebook.com / Nemzeti Versenysport Szövetség

Két érmet is nyert a Szaúd-Arábiában zajló Küzdősportok Világjátékán Kőváriné Ivánfi Brigitta. A hétszeres világbajnok szolnoki szkanderos a 65 kilogrammosak között indult, előbb pénteken, a bal kézzel vívott küzdelmekben ért el harmadik helyezést, majd szombaton, a jobbkezes küzdelmekben az ezüstérmet szerezte meg.

Két érmet szereztem, összességében elégedett vagyok, de természetesen egy sportoló mindig a győzelemre hajt, így van némi hiányérzetem. Sajnos az egyik könyököm megsérült, így lehet, hogy hosszabb ideig pihentetnem kell – idézte az MTI magyar szkanderost a Nemzeti Versenysport Szövetség közleménye alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában