Szoljon podcast

2023.10.08. 17:31

Tömösvári Dominik: Elmondhatatlan érzés a himnuszt hallgatni a dobogó tetején egy világbajnokságon

Egy rendkívül látványos és egyre népszerűbb sportágban van világbajnoka Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyének, azon belül is Törökszentmiklósnak.

Turcsányi János

(Balról) Piroska Attila és Tömösvári Dominik

Forrás: Piroska Attila Facebook-oldala

Egy rendkívül látványos és egyre népszerűbb sportágban van világbajnoka Jász-Nagykun-Szolnok vármegyének, azon belül is Törökszentmiklósnak. A Szolnokon tanuló Tömösvári Dominik rengeteg munkával, erőfeszítéssel, edzéssel elérte az általa kitűzött célt: világbajnoki címet szerzett abban az országban, ahol mestere is feljutott a csúcsra. A Red Dance Mazsorett Csoport csillaga Horvátországban diadalmaskodott a legjobbakat felvonultató megmérettetésen.

A vele és edzőjével, Piroska Attilával készült beszélgetésből kiderül, hogy a fizikai mellett, milyen mentális erő is kell egy tinédzsernek, ahhoz, hogy elbírja a fellépéssel járó feszültséget, hogyan segítheti át felkészítője azokon stresszfaktorokon, amelyeket le kell győznie a siker érdekében.

Portré egy fiatalemberről, aki iskolaidő után és hétvégén több órát edz, azért, hogy megvalósítsa álmait. Portré egy szakemberről, aki sikeres pályafutásának tapasztalatait átadva segít neki az álmok megvalósításában.

A Szoljon.hu podcastjében Turcsányi János beszélget a „zadari győzőkkel”.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában