Labdarúgás

2023.11.22. 07:30

Elmaradt mérkőzést pótol a Tiszafüred

A pálya alkalmatlansága miatt elmaradt a Tiszafüred utolsó őszi mérkőzése a DVSC II. ellen a 15. fordulóban. A felek úgy egyeztek meg, hogy ezt még idén pótolják, ám a pályaválasztói jogot felcserélik és a Füred sokkal jobb állapotú pályáján, a Lipcsey Elemér Sporttelepen bonyolítják le a találkozót szerdán kora délután.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

NB III. Észak-Keleti csoport, 15. forduló

Szerda, 13.00

Facultas-Tiszafüredi VSE–DVSC II.

A Tiszafüred legutóbbi találkozója előtt kevés esélyt adtunk Dorcsák Zoltán csapatának, egy pontra azért mégis futotta erejükből az ötödik Tiszaújváros otthonában szombaton. A kis Loki ellen sem a Facultas a favorit, de a hazai gárda néhány alkalommal bizonyította már, hogy szorult helyzetben akár bravúrra is képes lehet. Persze a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő gárdától a maximum kell ehhez, a másik oldalon pedig az, hogy ne erősítsék meg fiatal keretüket a felnőttek állományából. Utóbbi azonban elképzelhető, hiszen a válogatott szünet miatt már tíz napja nem rendeztek fordulót az első osztályban. Így vagy úgy, nagyon fel kell kötnie a gatyát Tisza-tó parti együttes játékosainak, hiszen ellenfelük valósággal szórja a gólokat, a második legtöbbet rúgta a mezőnyben és negyedik a tabellán.

Hazai oldalon Kalmár Ferenc mellett a hosszú térdsérüléséből ugyan már felépült, de a lábát még fájlaló Elek Ádám sem áll rendelkezésre, a többiek pedig fogadkoznak, hogy nem adják majd olcsón bőrüket.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában