Galériával

2023.12.10. 09:30

Keserű Sándor immáron harminc esztendeje oktatja fáradhatatlanul az úszópalántákat

A három évtizedes oktatás alkalmából Szepesi Tibor polgármester köszönte meg az edző fáradhatatlan, eredményes munkáját és kívánt még sok szép szakmai sikert neki és az úszóinak.

Daróczi Erzsébet

Szepesi Tibor polgármester (jobbra) köszönte meg Keserű Sándor fáradhatatlan munkáját

Fotó: Daróczi Erzsébet

Harminc éve kezdte el Karcagon az úszásoktatást Keserű Sándor edző, testnevelő, aki ma már egykori tanítványával, Kun László edzővel a KSE Úszószakosztályi keretei között tartja az edzéseket, tanítványaik pedig sorra hozzák a dobogós helyezéseket. A három évtizedes oktatás alkalmából Szepesi Tibor polgármester köszönte meg az edző fáradhatatlan, eredményes munkáját és kívánt még sok szép szakmai sikert neki és az úszóinak.

Pánti Ildikó, a Györffy István Általános Iskola akkori igazgatója hozta annak idején Karcagra Keserű Sándort, aki előbb a györffysekkel, majd a város tanulóinak kezdte el oktatni az úszást. Kezdetben uszoda híján Püspökladányba vitték még át szülői segítséggel edzésekre a gyermekeket, ma már azonban helyben biztosított az oktatás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában